ریزش های سنگین این روزهای بازارهای مالی که ناشی از ترس از ویروس کرونا هست روی بازارها سایه انداخته  و از طرفی افزایش ولولیتی بازار باعث شده پتانسیل حرکات پیش رو بالا بره . بطوریکه در روزهای اخیر روی خود شاخص، صعودها و نزول های سنگین 9 تا 10 درصدی رو هم شاهد بودیم که اگه نگیم بی سابقه ، لااقل کم سابقه است.

چیزی که در نمودار قابل مشاهده هست  اینه که لااقل از دید من وقوع یک واگرایی در تایم روزانه در اندیکاتور Stoch(5,3,3)i کاملا مشخص هست. ولی بحثی که هست اینه که چقدر این شاخص نسبت به واگرایی های صعودی واکنش خوبی نشون داده ؟! میشه روشهای مختلفی رو در نوشتن برنامه نویسی برای واگرایی بین اندیکاتور و قیمت لحاظ کرد ولی جدا از وقت بر بودن ، اون چیزی که مد ظر هست ممکنه در این مورد خاص بدست نیاد. برای همین خودم با در نظر گرفتن شکل ظاهری که در نمودار و قیمت وجود داشته به بررسی گذشته بازار پرداختم تا ببینم چقدر این قضیه روی سیگنالهای خرید مشابه در گذشته بازار کارآمد بوده.

 

بذارین تا دقیق شکل بالا رو بررسی کنیم و ببینیم که باید دنبال چه چیزی باشیم .

 

مرحله اول : اندیکاتور Stoch در Low اول به زیر سطح 20 میاد.

مرحله دوم : قیمت بالا میاد و اندیکاتور Stoch هم (بالای سطح 50) و (زیر سطح 80) قرار میگیره.

مرحله سوم : با پایین تر اومدن قیمت زیر سطح Low قبل، اندیکاتور Stoch بالاتر از سطح پایین قبل Stoch قرار میگیره.

خروج : دو حالت را می توان در نظر گرفت .حالت اول اینکه قیمت از زیر مووینگ 5 روزه به بالای مووینگ بیاد و بسته بشه (تا مووینگ 8 روزه ) / حالت دوم  اینکه اندیکاتور Stoch به بالای سطح 80 اومده و بسته بشه.

 

تعداد سیگنالهای درست 23 و تعداد سیگنال غلط 4 از ابتدای سال 1995 تا امروز 

امیدوارم این 24 امین سیگنال درست باشه در این روزهای ملتهب بازار.

 


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها